El 30 de setembre a l'Eco Sant Cugat

2018-10-06 20:46

El passat diumenge 30 de setembre vam ficar la nostra paradeta amb les alzines, els pins pinyoners i les nogueres que fem créixer al nostre espai del Viver Municipal de Torredembarra. El Grup de Reforestació Les Alzines va ensenyar als interessats com creixen aquestes plantes, les seves propietats i la bona feina que poden fer quan són plantades als nostres boscos a favor de la lluita contra el Canvi Climàtic i també per evitar els Grans Incendis Forestals. 

Alguns propietaris forestals es van interessar per les nostres plantes i vam instar-nos a col·laborar en el futur. Altres persones interessades en el nostre projecte ens van comprar algunes plantes i es van endur uns arbres centenaris cap a casa per a veure'ls creixer durant decennis formant part dels boscos de les seves contrades.

La fira de natura Eco Sant Cugat es realitza cada any per aquestes dates de finals de setembre a Sant Cugat Sesgarrigues (Alt Penedès) i tracta d'apropar tot el relacionat amb la natura i la sostenibilitat a la gent compromesa amb el seu entorn i la cura del medi ambient.