Ja estem a Can Dània!

2015-11-27 18:42

Aquest dimarts, per fi, i després d'un llarg camí, se'ns va fer entrega de la clau de la porta principal que ens donarà accés a l'espai del Viver municipal que gestionarem des de la nostra associació. El Departament de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra ens ha cedit l'espai central de l'antic viver de Can Dània, sota l'estructura de ferro, només entrar per la porta metàl·lica, amb un total de 234 m2. 

És un espai ideal, i idíl·lic quasi bé, per fer un gran Viver Forestal amb alzines preferentment, però també amb altres espècies que serveixin per als objectius municipals i de l'associació reforestadora. 

En els pròxims dies farem la instal·lació del Viver, amb un primer aterrassament i neteja definitiva de les males herbes; tot i que la brigada municipal ja ha fet una gran feina per endavant. Després hi ficarem herbicida i hi estendrem teixit antigespa per a que no puguin sortir males herbes que molestin als nostres plançons. I quan tinguem fet això, plantarem les glans, que ja tenim germinades, en els seus respectius envasos forestals per a que comencin a créixer amb vigorositat.

La reforestació a Torredembarra i el Tarragonès ja està en marxa! Animeu-vos a plantar arbres o a fer-vos socis per a plantar-ne amb nosaltres!

Salut i Natura!

Albert Barrientos

GLA