Les nostres paradetes de St. Jordi!!

2016-04-26 20:19

Aquest St. Jordi hem iniciat una nova de fer-nos conéixer a la ciutadania. Les paradetes que hem ficat a La Rambla Nova de Tarragona i a la plaça de Les Monges de Torredembarra han mostrat una altra vessant de la nostra organització: la venda directa de petits plançons de pocs mesos de vida de les alzines que fem créixer al nostre viver de Can Dània de Torredembarra. Hem ficat un preu popular assequible i amb el qual poguem finançar altres petits projectes de l'associació (5 €), i hem venut un terç del total, que per ser el primer any i ser una gran novetat, no està gens malament, creiem!

A la vegada també veníem llibres de segona mà que han aportat diferents membres de l'associació i així hem contribuït al St. Jordi més literari de la nostra curta existència.

Ha estat un dia llarg i dur, sobretot pels muntadors de les paradetes en les primeres hores, però la diada festiva, les explicacions als possibles nous socis, la venda i l'extensió de desenes d'alzines a les llars o terrenys d'altres famílies, ens han omplert de satisfacció i ens han convençut de la bona feina que anem fent, encara que sigui molt a poc a poc. Esperem que en diades properes les paradetes augmentin el seu espai, la seva preparació i la seva venda, alhora que es converteixin en una plataforma informativa del que necessita el nostre medi ambient, que no és res més que una Reforestació urgent, de qualitat i massiva, per evitar els mals majors del que ja tenim aquí entre nosaltres, el malhaurat Canvi Climàtic.

Si ens ajudeu a reforestar, ja sigui com a voluntaris, com a socis o com a col·laboradors i simpatitzants, fareu que aquest món sigui més equilibrat i sostenible!

Ens voleu ajudar??

 

Gràcies x tot!